Roundup Sprayer voor hardnekkige onkruiden 1l 3312421

3312421
33124213312421
Het middel is een onkruidsbestrijdingsmiddel dat klaar is voor gebruik. Het middel is bedoeld voor de pleksgewijze toepassing op het aanwezige onkruid op permanent onbeteeld terrein en in beplantingen. Het middel bestrijdt de meeste eenjarige en meerjarige onkruiden (bijv. kweekgras, zevenblad, nete ...Lees meer
€ 17,25 stuk


  • Beschrijving

Het middel is een onkruidsbestrijdingsmiddel dat klaar is voor gebruik. Het middel is bedoeld voor de pleksgewijze toepassing op het aanwezige onkruid op permanent onbeteeld terrein en in beplantingen. Het middel bestrijdt de meeste eenjarige en meerjarige onkruiden (bijv. kweekgras, zevenblad, netels). Mossen en paardestaart worden niet bestreden. Het ideale gebruiksmoment voor hardnekkige wortelonkruiden is vanaf augustus. De werkzame stof kan in deze periode goed doordringen tot in de diepste wortels. Hierdoor kan het middel optimaal zijn werk doen en worden de onkruiden op de meest effectieve manier bestreden. Het middel wordt door de bladeren opgenomen en naar de ondergrondse delen getransporteerd. Het wordt na contact met de grond snel geactiveerd en afgebroken. Spuit bij groeizaam en droog weer. Regen binnen de 6 uur na de bespuiting kan de werking nadelig beinvloeden. 24 uur na toepassing zijn de eerste effecten waarneembaar.

Productkenmerken


-Handige, gebruiksklare onkruidverdelger voor plaatselijke behandeling speciaal voor hardnekkig onkruid.
-Eerste effecten zichtbaar binnen 48 uur.
-Ter bestrijding van hardnekkig onkruid zoals distels, zevenblad, kweekgras, Japanse duizendknoop etc.
-Ingenieuze sproeikop met kindveilige hendel en druppelbescherming, ontwikkeld om omlaag te spuiten.
-Onkruid goed bevochtigen zonder afvloei van het blad.

Toepassing


Toegestaan is uitsluitend het gebruik als:
a) onkruidbestrijdingsmiddel voor de pleksgewijze toepassing op het aanwezige onkruid: - op open verhardingen (grint, gravel, schelpen of grasbetontegels en grasbetonstenen met open gaten); - op onverharde wegen en paden; - onder hekwerken, afrasteringen en hagen; - op tijdelijk onbeteeld land uitgezonderd op sloottaluds; - in beplantingen; - voor de opkomst of het planten van gewassen in sier- en moestuin, alsmede voor de inzaai van gazons.
b) middel voor behandeling van stobben van afgezaagde bomen en struiken, ter vermijding van nieuwe uitloop.

Niet toepassen over oppervlaktewater en afvoerkolken. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik. Dit middel mag uitsluitend gebruikt worden in de privesfeer, en mag niet worden gebruikt op voor het publiek toegankelijke plaatsen, op de werkplek of op terrein dat bestemd is voor bedrijfsuitvoering.

Dosering


De onkruiden licht bevochtigen; afdruipen moet worden voorkomen; maximum 25 ml vloeistof per m² te bestrijden onkruid. Planten, struiken, bomen enz. die rechtstreeks of na overwaaien met het middel in contact komen, worden gedood of beschadigd. Werk dus nauwkeurig en spuit alleen op de bladeren van de te bestrijden onkruiden. Spuit bij windstil weer, voorkom overwaaien.

Inhoud
1 Liter vloeistof
Werkzame stof:
7,2 g/l Glyfosaat

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)45 521 5366
Uterweg 117
6414 SN HEERLEN
Ma – Vr 09.00 – 17.00 uur
Alleen op afspraak

Zaterdag en zondag gesloten

Voor bestellingen tot €50,00, €6,50 verzendkosten
Voor bestellingen vanaf €50,00 geen verzendkosten

Alle rechten voorbehouden © 2019, Bok Hoveniers
Website beheer en onderhoud LinQxx - Beter online gevonden worden